Algemene Voorwaarden

In het kort:

  • Bestelling tot 30 dagen retour te sturen
  • Verpakking dient ongeopend en in originele staat retour te komen. Let erop dat bij het verbreken van de seal het product niet meer retour gezonden kan worden. Dit geld ook voor het openen van de plastic sleeve om het product heen.
  • Zodra wij de retour goed hebben ontvangen krijg je het bedrag binnen 14 dagen teruggestort
  • Retour sturen naar Mijnwalletwinkel.nl, Hooghout 56, 4817EC Breda, Nederland.

Retour – Recht van ontbinding
Je hebt het recht de bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Stuur je de gehele order retour, dan ontvang je het aankoopbedrag. Indien je een gedeelte van jouw bestelling retour stuurt krijg je alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terug. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. De kosten hiervan variëren, maar bedragen ongeveer €5,50.
De klant is voor het retoursturen zelf verantwoordelijk voor de levering aan de webwinkel. Het bedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort via de door jouw gebruikte betalingsmethode.

Let erop dat sommige producten wegens veiligheidsredenen niet retour kunnen worden gestuurd. Wanneer de verpakking van een dergelijk product geopend is, of wanneer onduidelijk is of dit product geopend is kunnen wij de retour helaas niet accepteren. Zo mag het plastic (cellofaan) niet verwijderd worden. Neem bij twijfel even contact via info@mijnwalletwinkel.nl

Retour sturen
Het pakket kan retour gestuurd worden naar:
Mijnwalletwinkel.nl
Hooghout 56
4817EC Breda
Nederland

Vermeld hierbij altijd onze bedrijfsnaam, je eigen naam, adres en ordernummer, zodat wij de retour zo snel mogelijk kunnen verwerken. Wij adviseren om het Track & Trace nummer te bewaren zodat je de bestelling kunt volgen.

Aansprakelijkheid
Mijnwalletwinkel.nl is niet verantwoordelijk is voor eventueel verlies van Bitcoin en/of andere cryptocurrencies. Een Hardware Wallet helpt om deze munten veilig te houden, maar de uiteindelijk verantwoordelijkheid ligt volledig bij de eindgebruiker. Mijnwalletwinkel.nl is niet verantwoordelijk voor defecten, verlies, of andere problemen met cryptocurrencies en/of hardware wallets.

Heb je vragen of wil je meer informatie, stuur dan gerust een mailtje naar info@mijnwalletwinkel.nl